POESIA CLÀSSICA I CONTEMPORÀNIA
Total Poetes: 594
  Total Poemes: 14041
 
Poemes classificats per autor i ordre alfabètic
Autor alfabètic
Poemes classificats per autor i ordre cronològic
Autor cronològic
Poemes classificats pel lloc de naixement de l'autor
Autor Naixement
Poemes classificats per segle i autor
Segle
Llistat de tots els  poemes per ordre cronològic
Llistat de poemes
Cercador de poemes Tornar
poema
Berna Blanch

Berna Blanch

erroresrecomendar

NOTA BIOGRÀFICA

Berna Blanch va nàixer fa quaranta tres anys a Catarroja i actualment viu a Torrent. Cansat d’escriure en solitari fundà el Cercle Poètic Argila de l’Aire amb uns pocs desconeguts. Junts duen setze anys fent soroll i les més diverses activitats literàries. Fruit d’aquest treball i amb Ana Pastor edità Diàfora, una revista de creació que durant sis anys ha procurat fer arribar a molta gent.
Ha guanyat el Certàmen literari d’Almussafes, el Josep Mª Ribelles de Puçol, el Josep Fàbregues i Capell de la Vila de Sallent del Bagès, el de Creació Poètica de Paiporta, el Ciutat de Torrent, el premi de poesia Editorial Montflorit de Cerdanyola del Vallès, el Joan Perucho, Vila d’ Ascó i el Benvingut Oliver de Catarroja.
Ha publicat el recull Racons oberts(Aj. Almussafes1995) i els llibres: Els buits que camine(Ed. Germinal Poesia 1999), La claror del llamp (Ed. Brosquil 2001), El baf de l’espill(Ed. Brosquil 2002), Arran de terra(Aj Sallent 2003), La llum antiga(Ed. Tandem 2004), Incorpòria(Ed. Tabarca 2007), El tacte del reflex(Ed. Montflorit 2008), i Espiga(Ed. Meteora 2009). Eixirà en breu el poemari De la Transparència que el publicarà l’editorial Perifèric.
Subir