POESIA CLÀSSICA I CONTEMPORÀNIA
Total Poetes: 640
  Total Poemes: 15644
 
Poemes classificats per autor i ordre alfabètic
Autor alfabètic
Poemes classificats per autor i ordre cronològic
Autor cronològic
Poemes classificats pel lloc de naixement de l'autor
Autor Naixement
Poemes classificats per segle i autor
Segle
Llistat de tots els  poemes per ordre cronològic
Llistat de poemes
Cercador de poemes Tornar
poema
Hermini Pérez i Edo

Hermini Pérez i Edo

erroresrecomendar

Hermini Pérez i Edo va néixer el segle passat en el trànsit anual dels bessons, l’any 1958, a Quart de les Valls —Camp de Morvedre. Des de fa 10 anys resideix al Puig de Santa Maria —Horta Nord—, poble al qual se sent talment vinclat. Escriptor i poeta que escriu d’una manera seriosa i formal des de fa aproximadament 10 anys, ha publicat en solitari el llibre de poesia Anells concèntrics d’aigua —Set i mig, 98— i l’estudi Aproximació a la història del Puig —Ajuntament del Puig, 96.
Com a narrador ha participat en la novel·la Jo també la vaig conèixer —Germania, 95— signada per l’escriptora fictícia Alba M.; en Històries a la llum del cresol —Cardell Edicions, 98—; Microsexe, antologia de microcontes eròtics —Oikos-Tau, 98—; Relats del Tendur —Germania, 96—; Estreta col·laboració –Ajuntament de Pineda de Mar, 98, Enguany la taronja sembla que es valdrà -La Imprmta,02-
Com a poeta ha participat en el llibre col·lectiu Les hores del gaudí —Germania, 95—; Versos per a Marc -Tandem Edicions, 99-; La vida -Ajuntament de Balenyà,99.
Ha estat col·laborador en revistes especialitzades com l’Aljamia, la Roda del Temps, Passadís, Diàfora, el Conte del Diumenge.
A més d’això, ha estat guardonat amb VIII Premi de Poesia Ausiàs March d’Almenara —la Plana Baixa—; Premis “Conte” del Puig de Santa Maria de l’any 92; X Premi de narrativa Hilari d’Arenys de 1997 de Barcelona; VII Premi de poesia Salvador Estrem i Fal de Falset l’any 98; VII Premis de poesia Miquel Bosch i Jover d’Els Hostalets de Balenyà l’any 99; II Certamen Literari de Sant Andreu de la Barca, 02; Premis “Conte” del Puig de Santa Maria de l’any 2012, etc, etc. .
Subir