POESIA CLÀSSICA I CONTEMPORÀNIA
Total Poetes: 626
  Total Poemes: 14813
 
Poemes classificats per autor i ordre alfabètic
Autor alfabètic
Poemes classificats per autor i ordre cronològic
Autor cronològic
Poemes classificats pel lloc de naixement de l'autor
Autor Naixement
Poemes classificats per segle i autor
Segle
Llistat de tots els  poemes per ordre cronològic
Llistat de poemes
Cercador de poemes Tornar
poema
Llongueras, Joan

Llongueras, Joan

erroresrecomendar

Joan Llongueras (Mataró, 1979) és un escriptor i comicaire català conegut sobretot per ser l'autor, conjuntament amb Mercè Masnou, de la saga de literatura fantàstica Kadingir.

Va néixer el 6 d'agost de 1979. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, va aprofitar els anys de la universitat treballant a la revista dels alumnes. Un cop va acabar la carrera, va continuar escrivint al seu weblog, i després d'escriure diversos contes curts, va fer el salt a la novel·la llarga amb el primer volum de les cròniques del planeta Ki, El Ceptre de Zink. El dia 7 de juliol del 2007 va sortir a la venda la segona part de les cròniques, El Senyor de Zapp" A part d'això, també ha tret uns quants llibres de còmics basats en la història de Harry Potter. La paròdia s'anomena Harry Pottra. De moment hi ha les cinc primeres parts a la venda.
El pirata bo
El rei panxagrossa
En preparació: Els 10 anells de Lokituk
El Ceptre de Zink
El Senyor de Zapp
En preparació: El Cas Shapla
Harry Potra i el Pedrot Filomenal
Harry Potra i la Cabra Secreta
Harry Potra i el Pres de Pèl
Harry Potra i les Calces de Foc
Harry Potra i l'Orde de Fèlix el Gat (amb la col·laboració d'altres autors com Quim Bou)
Harry Potra i el Misteri de les Galetes Príncipe de Beukelaer (amb la col·laboració d'altres autors com Quim Bou)
http://ca.wikipedia.org/wiki/Joan_Llongueras
Joan Llongueras va néixer el 1979 i es va llicenciar en Administració i Direcció d’Empreses a ESADE, on va editar i dirigir Redacció, la revista dels alumnes. Posteriorment, ha col•laborat també a les revistes Bon Dia Andorra, Racó Català i Capgròs, el setmanari de Mataró.

Actualment, i juntament amb Mercè Masnou, escriu la saga Kadingir, de la qual han sortit ja els dos primers volums, El ceptre de Zink (Roca Editorial, 2006) i El senyor de Zapp (Roca Editorial, 2007) i s’espera la publicació del tercer, El cas Shapla (Roca Editorial, 2009). També és l’autor de contes infantils per als més petits, com El rei Panxagrossa (Edicions del Pirata, 2007), i properament El Pirata Bo (Edicions del Pirata, 2008).

Pel que fa al món radiofònic, ha treballat a Radio Pista, a Mataró Ràdio i a Ona FM, on actualment és locutor del programa “No t’he sentit!”. També és l’editor del web Déu vos guard!

http://www.elreipanxagrossa.com/joan-llongueras
Subir